Plusz jövedelem a CloudTokennal 1. – a Jarvis Ai elindítása

Hogyan juthatsz plusz jövedelemhez a CloudToken-nel?

1. lehetőség

A CloudToken wallet-en tartott kriptovalutáddal plusz jövedelemhez is juthatsz úgy, hogy azt rábízod a Jarvis Ai-ra (mesterséges intelligencia robot).

CloudToken Jarvis Ai

Ha lekötöd a kriptovalutádat (az összeset, vagy egy részét), havi 6 – 12 % hozamot fog a Jarvis Ai termelni neked, amit minden nap CTO – ban ír jóvá a rendszer a CTO wallet-eden.

  • Fontos tudnod, hogy a Jarvis-ban elhelyezett kriptovaluta is mindig a tiéd marad, azt bármikor kiveheted (annyi megkötéssel, hogyha a Jarvis Ai elindítása után 30 napon belül vennéd ki a kriptovalutádat, 10 % költéget vonnak le, de utána már azt sem). A CTO-ot naponta átválthatod Ethereum-ra, és akár minden nap kiküldheted.

A Jarvis Ai elindítása

1. Amikor valamelyik kriptovaluta wallet – en van már valamilyen kriptovalutád, elindíthatod a Jarvis Ai – t. Ehhez kattints a Projects gombra!

2. Kattints a Jarvis Ai ikonra!

3. Fogadd el a feltételeket, majd kattints a Participate gombra!

4. Válaszd ki, melyik wallet-en lévő kriptovalutádat akarod elhelyezni a Jarvis Ai-ben, majd kattints rá!

5. Add meg az elhelyezendő kriptovaluta mennyiségét, vagy ha a wallet-en lévő összes kriptovalutát el akarod helyezni, kattints a MAX gombra, majd a Jarvis Ai elidításához kattints a Proceed gombra!

6. A Jarvis Ai-be történő beküldés elindult, 15 – 30 perc alatt a tranzakció lezajlik. A megtörténtét a Transaction History-ban tudod ellenőrizni.

7. Az első hozamot 24 óra elteltével fogod megkapni, és a CTO wallet – en láthatod majd.