A CloudToken affiliate programja

CloudToken kompenzációs terv

A Cloud Token kompenzációs terve az iparágban jelenleg megtalálható leghatékonyabb referencia tervek közé tartozik, főként annak egyszerűsége, alacsony belépési korlátja, valamint korlátlan keresési lehetősége miatt.
Bárki előfizethet a Jarvis AI-ra, és napi jutalmat kaphat a CTO tokenben, amíg legalább 1 dollárt befizet a projektbe. Ha azonban az is érdekel, hogy további CTO tokeneket kapj, mert ajánlod ezt a pénztárcát másoknak, csak annyit kell tenned, hogy legalább 500 dollárnyi kriptovalutát helyezel el a Cloud Token pénztárcádba, és biztosítod, hogy a befizetésed $ értéke mindig 500 dollár felett maradjon.

Például ha az Ethereum ára ma 260 dollár, és 2 ETH-t raksz be a Jarvis AI-be, akkor ez a befizetés ma 520 $ értékű. Ha azonban egy nap az ETH ára 249 dollárra csökken, a 2 ETH értéke 498 dollár lesz, és bár a CTO Tokeneket továbbra is megkapod a saját befizetésed után, a struktúrádból származó forgalom után mindaddig nem fogsz CTO Tokeneket kapni, amíg az egyenleged újra nem lesz több, mint 500 dollár.
Ezért javasoljuk, hogy legalább 20% -kal többet helyezz el induláskor, mint a minimális 500 dollárt.

Fontos, hogy tudd, hogy Te (és mindenki más) csak olyan referáltak forgalma után kapsz jutalékot, akik legalább 500 dollár értékű kriptovalutát helyeznek el a walletten. A kisebb összegű depositok után nem jár jutalék.

A Cloud Token Wallet kompenzációs tervének magyarázata

A Cloud Token referencia jutalékot fizet egy unilevel kompenzációs struktúrán keresztül. Az unilevel kompenzációs struktúrában bárkit csatlakoztatsz személyesen a rendszerhez (1. szint) , az közvetlenül a Te alád tartozik (az ábrán narancs színű körrel jelzett partnerek).


Jutalék a struktúrából

A jutalékok a saját unilevel struktúrádban lévő emberek napi bevételén alapulnak. Ezt a fajta jutalékot „matching bónusznak” nevezzük. A jutalékok, akárcsak a saját deposit után járó jövedelem, CTO Tokenben kerülnek kifizetésre naponta.
A pontos százalékos arány attól függ, hogy hol vannak a partnereid az unilevel struktúrán belül, valamint attól, hogy Te milyen vezetői szintet értél el (további információk az alábbiakban).
Minden saját 1. szintű partnered után 100% bónuszt fogsz kapni (vagyis annyit, mint amennyit az 1. szintű partnered napi jövedelme a saját depositja után). Minden saját 2. szintű partnered után 50% -os bónuszt kapsz minden nap, illetve a 3 – 21-es szintű partnerek után 5% -os bónuszt szerezhetsz.

További kompenzációs szintek feloldása

Amikor a személyesen csatlakoztatott partnered (a Te 1. szintű partnereid) új tagokat csatlakoztatnak a Cloud Token-be, ezek az új tagok a 2. szintű partnerekké válnak. Amikor a 2. szintű partnereid új tagokat csatlakoztatnak, azok a 3. szintű partnereid lesznek, stb.
A Cloud Token-ben napi jutalékot kaphatsz az unilevel struktúrád 21 szintjéből mindaddig, amíg bizonyos feltételeket teljesítesz.
Ezeknek a szinteknek a feloldásához személyesen csatlakoztatni kell az alábbiak szerint meghatározott számú partnert a Cloud Tokenbe, amelyek mindegyike legalább 500 dollár értékű kriptovalutát helyez el saját depositként.

Amikor csatlakoztatsz:
1 tagot – megnyílik az affiliate jutalék 1. szintje
2 tagot – megnyílik az affiliate jutalék 2. szintje
3 tagot – megnyílik az affiliate jutalék 3. szintje
4 tagot – megnyílik az affiliate jutalék 4. szintje
.
.
.
15 tagot – megnyílik az affiliate jutalék 15. szintje
16 tagot – megnyílik az affiliate jutalék összes – 21 – szintje

Vezetői rangok

A Cloud Token kompenzációs terve 6 vezetői rangsorból áll.
Mindenki a C0 szinttel indul.
A vezetői rangod C1 lesz, ha a csapat forgalmad eléri a 200 000 dollárt. Jutalomként a matching bónusz minden szinten 5% -kal emelkedik a végtelenségig.
C2 rangon leszel, amikor a struktúrádban 3 partner 3 különböző lábon C1 lesz. Jutalomként a megfelelő bónusz további 5% -kal növekszik minden szinten a végtelenségig.
C3 rangra lépsz, amikor a struktúrádban 3 partner 3 különböző lábon C2 lesz. Jutalomként a megfelelő bónusz további 5% -kal növekszik minden szinten a végtelenségig.
C4-es leszel, amikor a struktúrádban 3 partner 3 különböző lábon C3 lesz. Jutalomként a megfelelő bónusz minden szinten 5% -kal emelkedik a végtelenségig.
C5-re váltasz, amikor a struktúrádban 3 partner 3 különböző lábon C4 lesz. Jutalomként 5% -os bevételt kapsz abból, amit a cég naponta generál!

A CloudToken kompenzációs terve – videó

A videó angol nyelvű, a szöveg magyar fordítását be tudod állítani a Feliratok > Automatikus fordítás lehetőségnél.