A CloudToken lehetőségről röviden

Mi az a Colud token ( CTO ) ?

Hét kripto valuta biztonságos tárolására alkalmas wallet, amelyet kizárólag mobil telefonon lehet használni. Jelenleg már 400.000 felhasználó töltötte le az applikációt!

CloudToken


Ha ebben a pénztárcában tartod a kripto pénzeidet, és azokat lekötöd egy hónapra, akkor a rendszer teljesen biztonságos, úgynevezett “arbitrázs” kereskedést folytat, aminek az eredményéből Te is részesedsz.
Havonta átlagosan 6 – 12 % (!) hozamot fizet napi jóváírással.
Naponta fogsz tehát bizonyos mennyiségű CTO-t kapni, a mennyiség attól függ, hogy mennyi kriptovalutát tartasz a walletten.


A Cloud token 0,4 $ árfolyamról indult. Jelenlegi árfolyama 0,475 $. Számold ki, mennyit nyerhetsz, ha a mostani árfolyamról mondjuk 20 $-ra megy fel az árfolyama…
( De ha eléri azt, amit a Plus Token, ami egy év alatt több mint 80 dollára ment fel, akkor mennyi lesz a nyereséged, ha most jutsz a Cloud tokenhez? )

A Cloud token hivatalos weboldalát itt találod: https://www.cloudtokenwallet.com/

A telefonos applikációt letöltheted a fenti weboldalról, vagy az Appstore-ban illetve a Play áruházban erre keress rá: CTO Cloud Wallet A regisztrációhoz >>>itt<<< találsz segítséget. A regisztráció elején a rendszer kér egy Referral code – ot, ott ezt add meg: 4661765257

Miért jó a Cloud Token?

  • Nincsenek csomagok, nincs havi díj
  • Bármikor kikérheted a pénzedet (hiszen ez egy wallet), a saját pénzed után passzívan keresel
  • Biztonságos arbitrázs kereskedésből generálja a bevételt
  • Affeliti program (meghívás, további passzív jövedelem)
  • Lehetőség, hogy 50-100-szorosára is felmegy az értéke.
  • Programon belül átváltható a CTO aktuális árfolyamon ETH-ra!

Affiliate program

Nem csak a CTO árfolyam növekedéséből keresel pénzt, de a továbbajánlással hosszú távon komoly változást hozhat az életedben!

Az affiliate programról >>>itt<<< találsz további információt.